top of page
tim-marshall-K2u71wv2eI4-unsplash.jpg

Leading  Sexual Freedom Psychologist, Hypnotherapist & Sexuologist - Marianne van Katwijk, MSc. presents…

Awaken Your Inner Power

Breng de Magie (jouw power) Terug In de Plek Waar Het Thuishoort … Je Seksleven.

Zakt de moed in je schoenen en schiet je gedachten meteen naar ‘het MOET lukken’ met als gevolg dat je vertrouwen weg is?

 

Baal je ervan dat je zo snel klaar komt, of dat het hele zaakie niet meer lijkt te werken?

 

Heb je het geprobeerd zelf op te lossen door te drinken of onder invloed seks te hebben? Of zegt je dokter; Slik maar Viagra?

 

Ben je nu bang dat het niet meer gaat lukken, en vervolgens doe je het maar niet meer? En ben je bang dat je geen goede seks meer kan hebben?

 

Voel je je vaak rauw van binnen en emotioneel van deze situatie, omdat jij en ook zij het zo verschrikkelijk vindt?

Lees dan verder, want het goede nieuws is dat de stress die je ervaart rondom seks je door middel van hypnotherapie kan omzetten in excitement.

Wat is hypnotherapie en waarom helpt dat juist als een tierelier om jouw probleem snel op te lossen?

Image by Jakob Owens

Hypnotherapie is een therapievorm waarbij de therapeut bij jou een diepe hypnotische trance induceert. 

 

In deze diepe staat van ontspanning is het gemakkelijk om de gelimiteerde en outdated programma’s en patronen, die je onbewuste doet, te updaten en upgraden. 

 

Zodat de patronen en programma's die jouw onbewuste runt weer voelen als dat ze VOOR jou werken in plaats van TEGEN jou. 

 

Marianne werkt in haar hypnotherapie sessies met de Sexual Freedom Hypnosis Techniek. Dit is een zeer gespecialiseerde techniek binnen de algemene hypnotherapie. Marianne van Katwijk is de allereerste die deze vorm van hypnotherapie in Nederland aanbiedt.

" Voordat ik aan de sessies met Marianne begon voelde ik dat ik mijn partner niet kon behagen. Ook fysiek leken wij geen goede match, omdat er altijd overstimulatie bij kwam kijken. Wij waren zo a-sync op intiem gebied, dat ik mij steeds onzekerder ging voelen.

Tot het idee dat mijn partner mij wel eens kon gaan verlaten als dit zo door ging gepland werd in mijn hoofd.

 

Omdat ik mij in het gewone leven ook wegcijferde tegenover anderen, gaf ik de gevoelens van mijn partners altijd voorrang op mijn eigen gevoel, waardoor ik zo’n druk op mijzelf zette wat leidde tot het niet kunnen genieten van intimiteit en mijn relatie. Ik was alleen maar bezig in mijn hoofd met “presteren”.

 

Door de sessies en vooral de oefeningen te volgen die Marianne mij gaf, ben ik in mij hoofd steeds meer tot rust gekomen. Waardoor ik weer meer kan genieten van intimiteit.

 

De doorbraak was dat ik wel de kracht en de kennis in mij had om tijdens intimiteit mij rustig te voelen en te genieten van intimiteit zonder druk om te presteren. Ook de communicatie met mijn partner is alleen maar beter en eerlijker geworden. Nu begrijpen we elkaar!

 

Nu na de sessies voel ik mij sterk. Waar ik mij voorheen vooral zwak en geïntimideerd voelde. Ik heb rust gevonden in intimiteit en kan er dus meer van genieten. Dit is echt een openbaring geweest. Ook in het dagelijks leven voel ik mij sterker in “intimiderende situaties”. Ik sta mijn mannetje en laat niet meer over mij heen lopen!

 

Voor alle mannen die kampen met imago / ego problemen: er is geen schaamte in naar een therapeut te stappen. Je redt geen zinkend schip, maar je bouwt aan een betere toekomst!"

Dennis

Welke resultaten kan je verwachten:

  • Dat seks iets speels is, en jij er plezier aan kan gaan beleven. Er echt van kunnen genieten ... zorgeloos van seks kunnen genieten.

 

  • Dat jouw relatie zich verdiept. En jij haar kan geven waar ze naar verlangt. 

 

  • Langer kunnen penetreren (stamina opbouwen)

 

  • Meer zelfvertrouwen en beter zelfbeeld

 

  • Rust en kalmte in je hoofd, en je positiever en sterker voelen

Hoe zien de sessies eruit?

Alle sessies vinden online plaats via Zoom. En NEE er is geen nudity!

 

Eigenlijk doen we heel diep werk aan je innerlijke programma’s die de ‘show runnen’ zodat jij voelt dat je weer:

  • Controle hebt over je lichaam door middel van ademtechnieken en in verbinding blijven met je gevoel en je lichaam in plaats van vast te zitten in je hoofd en te stressen en het gevoel hebt dat je faalt.

IMG_8589.jpeg
  • Kan genieten van seks en intimiteit en je zelfverzekerd voelt over je prestaties.

  • Ontspannen en relaxt bent tijdens de seks en niet in je hoofd zit, maar in je lichaam.

 

Werken via je onbewuste is werken in de diepte wat de magie terug brengt naar de plek waar het het meeste thuis hoort… jouw sexualiteit en je seks leven.

 

Zodat anxiety excitement kan worden, En onzekerheid en faalangst, zelfvertrouwen en inner power.

 

Want dat zijn de ingrediënten voor een fantastisch seksleven!!

Investering:

Awaken Your Inner Power bestaat uit 10 online 1:1 sessies met Marianne. 

Investering: €1500,- bij een eenmalige vooruitbetaling

Of bij betaling in termijnen: 4 betalingen van van €400,-

Wie Is Marianne?

IMG_9453.jpeg

Hi! Super stoer dat je deze site bezoekt, en erover denkt om hulp te zoeken voor het probleem dat je ervaart! Ik kijk er oprecht naar uit om je te ontmoeten en wellicht te begeleiden op je ontdekkingsreis naar seksuele vrijeheid. Mijn naam is Marianne, ik ben Psycholoog (-NIP), Seksuoloog en Hypnotherapeut.

 

Mijn expertise binnen sex, liefde en relatietherapie is mensen in langdurige relaties helpen los te komen van de stress en angst rondom sex en intimiteit.

Zodat ze een diepe liefdevolle, geweldig fijne intieme relatie kunnen creëren. 

Ik weet als geen ander hoe het voelt om je doodmoe te voelen van de emoties, en de gedachten die door je hoofd spoken omdat seks niet meer lukt, maar je het juist wel heel graag zou willen. Dat het bijna voelt als een verlies van een deel van jou.

Dat gevoel van onmacht, frustratie en verdriet, heeft mij ertoe gezet om al mijn krachten en kennis samen te voegen en iets te creëren om niet alleen mijzelf te helpen, maar ook alle andere mensen die deze zielepijn voelen in hun relaties en seksualiteit.

 

Ik heb dan ook alle wijsheid die ik tijdens mijn vele reizen over alle continenten van de wereld heb opgedaan gemixt met mijn studie kennis en mijn ervaringsdeskundigheid. 

Al deze kennis met elkaar gemixt en samen tot een geheel  geïntegreerd;

Meditatie, Tantra, Taoisme, Reiki, Energy Clearing, Energy Healing, VITA Coaching, Hypnotherapie, Sexual Freedom Hypnosis, VjR-Relatietherapie.

 

Gecombineerd met mijn achtergrond in Sociale Psychologie, Positieve Psychologie, Solution Based Coaching, en een Solution-Focussed Approach to Trauma… het mixt allemaal met elkaar.

En hieruit voort is een ontzettend effectieve manier van therapie ontstaan die zowel vrouwen als mannen help om vrijheid te ervaren in intimiteit en seksualiteit. 

Ik kijk er naar uit om ook jou te begeleiden op jouw reis naar seksuele vrijheid!

Marianne

bottom of page