De volgende Pleasure Temple begint 21 februari 2021! 

5 maanden online groepsprogramma voor vrouwen die spirituele levendigheid en bevrijding in hun seksualiteit willen ervaren. Zodat ze kunnen leven vanuit een diepe verbinding met hun vrouwelijk kracht en sensualiteit.

Early bird sign up is al begonnen! Als je je deze week inschrijft ontvang je €300,- korting! Betaal nu maar €1500,- in plaats van  €1800,-

Voor alle vrouwen die zich vandaag inschrijven is er tevens een sensual-gift-box (met heerlijke speeltjes en handgemixte yoni olie)! 

Geef jezelf het meest waardevolle kadootje ooit!! Zodat jouw 2021 jouw beste, fijnste en pleasure-filled jaar ooit wordt!

Bevrijding Ervaren In Jouw Vrouwelijke Seksualiteit? JA DAT WIL IK!

 

 

Schrijf je hier in voor updates en email info

Ik wil dolgraag met je in contact komen!

Schrijf je in om updates te ontvangen over mijn nieuwe aanbod, en inspirerende verhalen.

WAAROM MEE DOEN MET DE PLEASURE TEMPLE?

 Loop je wel eens tegen dingen aan in je seksualiteit?

✽ Zou je graag meer vrijheid, levendigheid, vervulling, en genot willen ervaren? 

✽ Voel je stiekem dat seks een last voor je is? 

✽ Voel je je niet vrij? 

 Vindt je het niet aangenaam, niet plezierig, en voelt het eigenlijk ook niet aangenaam? 

 Voel je je seksueel afgesloten? 

 En zou je willen dat je volledig kon vertouwen en genieten van je eigen lichaam?

 Zou je graag je eigen lichaam willen kennen?

 Droom je ervan om je krachtig en vrij te voelen en in staat te zijn om overgave te ervaren?

 Voel je je soms gespannen en je uit je seksuele zelfvertrouwen en vrouwelijke kracht gehaald?

 Heb jij er alles voor over om diepe gelukzaligheid, turn-on, pleasure en genot in je eigen lichaam te ervaren, gewoon voor jezelf!?

Wat als ik je vertel, dat ook jij je zelfverzekerd, in je kracht, volledig vrij en turned-on kan voelen en kan zijn?!

Wat als ik je vertel dat je lichaam is gemaakt om pleasure te ervaren, en dat je natuurlijke vrouwelijke blauwdruk turn-on is?!

En dat alles waar je ooit naar hebt verlangt binnen in jou te vinden is?!

 

Je hoeft alleen maar te leren hoe je jouw wilde innerlijke vrouwelijke natuur kunt activeren en bevrijden!

Dat is waarom ik de Pleasure Temple heb gecreerd. Zodat jij de Heilige Initiaties van de Pleasure Priesteres kan ontvangen. Ook jij bent geroepen om de Temple binnen te treden...

...

 ♡ 

 

JA!! Ik wil mij bevrijdt voelen in mijn seksualiteit!!
 

WAT ANDERE VROUWEN ZEGGEN OVER DE PLEASURE TEMPLE?

 

 

"Het werk wat ik met Marianne heb gedaan heeft mijn leven veranderd! Van extreme pijn in mijn Yoni (vulva en vagina) naar een vrije, zelfverzekerde ik! Ik voel me nu thuis in mijn eigen lichaam en persoonlijkheid, en vrij in mijn leven en seksualiteit. Ik ben zo dankbaar voor wat ik van Marianne heb geleerd. Ik raad alle vrouwen aan om met Marianne te werken die innerlijke vrijheid, zelfvertrouwen, en pleasure willen ervaren. "

Sarah Yacine

MAROCCO 

"Ik wilde mij vrijer voelen in mijn seksualiteit... en JA dat is gelukt!! En dat gun ik iedereen!!"

Ik wilde echt JA zeggen, en verder komen, ik was er klaar mee. En het belemeerde mij gewoon, en daar baalde ik van dat het mij belemmerder! Ik voel me mu veilig, vrij, en ervaar echte zelf liefde! Er is echt ZO VEEL veranderd!

- Sanne -

 

SACRED SEXUAL EMPOWERMENT

 Dit is voor jou als je wenst: 

 Diepe verbinding te ervaren met je eigen lichaam.

 Meer te leren over magie en heilige beoefeningen.

 Jezelf te openen en te vertrouwen op je eigen lichaam.

 Je over te geven aan de stroom van het vrouwelijke.

 Je autentieke seksuele en sensuele energy te belichamen.

 Verbonden zijn met de mysteries van het vrouwelijke. 

 Een diepe sensuele transformatie te ervaren.

 De transmissie van de Priesteres van Genot ontvangen

 Ontwaak, ontwapen en belichaam jouw wilde oerkracht. 

 Sta vrouwelijke flow en speelsheid toe in je leven.

 Leer om je intuitie en je wijsheid te vertrouwen. 

 Ontvang de initiaites van de Oude Vrouwelijke Mysteries.

 Werk en speel met je seksuele levens energie (Kundalini)

 Beheers de kunst van seksuele energie cultivering. 

 

 

DE PLEASURE TEMPLE IS WAT VOOR JOU ALS JE WENST OM VRIJHEID TE GEVEN AAN JE INNERLIJKE VROUWELIJKE NATUUR,
JE WILDE MAGIE & SEKSUELE LEVENS ENERGIE, EN JE VERLANGT OM JE LEVEN TE LEVEN VANUIT PLEASURE & BLISS

Oh MY Goddess JA! Dit wil ik!!

 

JE BENT AL EEN PLEASURE TEMPELPRIESTERES. LAAT MIJ JE HELPEN HET TE HERINNEREN! 

Als je hier op deze pagina bent, betekent dit dat er een energie door je systeem loopt. Een oeroude energie die veel labels opgeplakt heeft gekregen.

Vrouwen die deze energie hebben, worden heksen, teven, hoeren, sletten, gek genoemd. Ze zijn gedurende duizende jaren, uitgescholden, beschaamd, beschuldigd, gemarteld, verkracht, verbrand, vermoord. 

En weet wat...we zijn er nog steeds!

Je lichaam bevat een kracht, een wijsheid, een natuurlijke wilde oerkracht die verlichtend is. En zo velen van ons hebben het weggeduwd, het diep in ons verborgen, maar onze ziel blijft fluisteren (en voor sommigen van ons begon het te schreeuwen!) om terug te keren naar de Tempel!

Het is tijd om jouw magie, je kracht, je innerlijke wijsheid, je natuurlijke wildheid op te eisen. Laat me je begeleiden in de oude sensuele seksuele zelfbeminnings-rituelen van de tempelpriesteres.

 

“Ik had nooit kunnen bedenken dat de sessies met Marianne zo’n enorme impact op zoveel verschillende aspecten van mijn leven zou hebben. Sinds ik deze speciale reis ben begonnen is de relatie met mijn partner sterker en gepassioneerder geworden. Ik voel me veel meer op mijn gemak in mijn eigen lichaam en ik heb geleerd om naar mijn lichaam te luisteren. Doordat ik me rustiger voel en krachtiger van binnen uit, straal ik veel meer positieve energie uit wat resulteert in soortgelijk gedrag en reacties uit mijn directe omgeving. Het hele gezin profiteert van mijn wekelijkse sessies!! In mezelf geloven heeft mij de meest onverwachte wending in mijn leven gebracht, namelijk dat mij mijn droombaan werd aangeboden. Dat was het bewijs voor mij dat als we ons met onszelf en daarmee het Universum verbinden, er alleen maar goede dingen uit kunnen komen! Deze nieuwe ik was er altijd al vanbinnen, maar met de hulp van Marianne heb ik eindelijk het vertrouwen dat ik nodig had om dat aan de wereld te laten zien.”

HOE WERKT HET?

Er zijn 3 tempelinwijdingen; Level 1, Level 2 en Level 3. Elk inwijdingsniveau duurt 6 weken. Dan zit er een week tussen elk niveau om dingen in te kunnen halen of sessies te herhalen als je wilt. Alle sessies en workshops worden online gehouden. Voor elk Level zijn er 4 live begeleide zelfliefde / zelfbeminnings meditatie / oefeningen / rituelen en 2 online workshops. De duur van de Pleasure Temple is 5 maanden.

We creëren samen online een gewijde ruimte creëren zodat jij je veilig kunt voelen. Je leert een diepe verbinding te maken met je eigen lichaam. Elk deel van wie je bent te waarderen en van al deze delen te houden.

Er zullen verschillende rituelen en oefeningen zijn zoals; zacht ademwerk, geleide diepe meditaties, heilige sensuele zelfbeminning, sounding, divine movement, energieheling, energie  cultivatie. Alles om je lichaam voor te bereiden om de inwijding van de priesteres van de Pleasure Tempel te ontvangen.

De initiaties voor elk Level wordt op een diepere manier geintegreren via de 2 workshops die je bij elk level ontvangt.

Wat is nu precies een inwijding?

Het is het ontwaken van pleasure, turn-on en gelukzaligheid in je eigen lichaam. Het is de belichaming van de oude tempelpriesteres, de goddelijke vrouwelijke frequentie van kosmische orgastische gelukzaligheid en kracht. De schepper van leven en magie.

Elke (online) live sessie duurt 45 minuten tot 1 uur en vindt plaats via Zoom (vergelijkbaar met Skype, maar nog beter). De workshops zijn ook via Zoom en duren tussen de 1,5 en 2 uur.

Aan het begin van de cursus ontvang je een enquête om de beste tijd voor jullie allemaal te kiezen. Alle sessies en workshops worden opgenomen voor het geval je er een mist.

HOE ZAL HET ER UITZIEN?

 

❤️ TEMPLE INITIATION LEVEL 1

Deze 4 initiaties en 2 workshops van Level 1 zullen we focussen op het ontwaken van het lichaam. Verbinden met onze wortelchakra. Verbinden met onze Yoni. De inwijdingsrituelen van niveau 1 zullen een diep gevoel van veiligheid in ons eigen lichaam en een geaardheid, geworteld zijn in Moeder Aarde creëren. We zullen oefenen met ademwerk, sensuele zelfaanraking, lichaamsbeweging om je levensenergie te wekken. 4 zachte rituelen, die je diepe stilte, flow, innerlijke rust en gelukzaligheid zullen brengen! En 2 krachtige workshops om de Initiaties op een veel dieper niveau te integreren.

 

❤️ TEMPLE INITIATION LEVEL 2

De 4 rituele initiaties en 2 workshops van niveau 2 initiatie zullen gericht zijn op het hartchakra. Je hart openen en diepe zelfliefde creëren en ontwaken. De initiaties en workshops van niveau 2 creëren een diepgaand gevoel van sensuele flow. Je leert je seksuele energie uit te breiden en te cultiveren en door je hele lichaam te bewegen.

 

❤️ TEMPLE INITIATION LEVEL 3

Niveau 3 is gericht op het 3e oogchakra, het centrum van de hersenen. De Initiaties en workshops van niveau 3 geven je een diep gevoel van verbondenheid. Maak gebruik van je intuïtie en ontgrendel je wilde kracht en wijsheid. De inwijdingen en workshops van niveau 3 bereiden je lichaam voor op volledige lichaams- en energieorgasmen. Je innerlijke tempelpriesteres-archetype volledig omarmen en belichamen!

JA! Ik wil diepe sensuele transformatie ervaren!
 

WACHT NIET EN SCHRIJF JE VANDAAG NOG IN!!Alle lucky ladies die zich deze week inschrijven ontvangen naast de vroegboekkorting ook een super bonus sensual-gift-give-away kado. Wat is dat kado? ⁠


 
❤️ 2 prive 1:1 coaching sessies met mij!! 
❤️ Sensual Magic Pleasure  Dildo
❤️ Yoni Magic olie - hand gemixt 

JOUW BONUS KADO IS  MEER DAN €500,- WAARD!!⁠


WAT IS JE INVESTERING VOOR HET 5 MAANDEN PROGRAMMATHE PLEASURE TEMPLE? 


JE KAN KIEZEN UIT:

 

Optie 1 - I GOT THIS⁠:⁠


Ben jij er klaar voor, en voel je een; "F*CK YES! Ik ga dit doen! - naar jezelf toe, en ten aanzien van de transformatie? 
YESS!! I am celebrating krachtige sister!! Deze optie is voor jou: Normale prijs €1800 nu met vroegboekkorting --> €1500,-⁠
Yes! Ik Got This. Ik ga dit DOEN!


Optie 2 - IK HEB EEN WAT SUPPORT NODIG:


Deze optie is een fijne betalingsregeling voor de vrouw die het graag in kleinere stappen wil verdelen, zodat ook jij mee kan doen met dit gave Pleasure Temple Programma:
3 betalingen van €525,-⁠

 

Ja ik wil graag deze betalingsregeling!


Option 3 - IK MOET HET NOG LANGZAMER DOEN: 

 
Heb jij de meeste kleine stapjes nodig? Speciaaalvoor jou is er deze betalingsregeling, zodat je het programma kan doen met ontspanning in je systeem. 
6 betalingen van €275,-⁠
Ja ik wil het heel langzaam aan doen!

 

 

Kun je niet wachten op de opening van de volgende ronde van Pleasure Temple en wil je NU beginnen met het ontwaken van je innerlijke vrouwelijke magie en kracht?!

Bekijk dan de programma's die je NU op dit moment vandaag kunt starten !!

 

FEMININE FLOW MEDITATIE

GRATIS FEMININE FLOW MEDITATIE 

Best meditatie om je te verbinden met jouw innerlijke vrouwelijke kracht en flow. Ontvang deze meditatie GRATIS en begin vandaag nog met je te verbinden!

JA! IK WIL DEZE MEDITATIE!

 

 

YONI MAGIC MASTERY

7-WEEKS ONLINE JADE-EI TRAINING 

Ben jij klaar voor de NIEUWSTE YOGA ?!

Waar ZELF BEMINNING DE NIEUWE MEDITATIE IS en het JADE-EI JE BESTE YOGA-PROP !!

Leer spelen met de krachtige super tool het Yoni-ei om je pleasure en genot te ontketenen en je innerlijke vrouwelijke wonden te helen.

Ontvang de kracht van de vele rituelen in deze training en laat ze jouw nieuwe Empowering Yoni Magic Yoga Ritual worden !! Voor single vrouwen die zichzelf regelmatig opnieuw willen verbinden met hun pleasure.

 
BEGIN METEEN VANDAAG NOG!!

 

 

LIVE A TURNED-ON LIFE

3 MAANDEN ONLINE SEKSUELE HEALING & ZELFLIEFDE PROGRAMMA

Wil jij je seksualiteit volledig laten ontwaken?


Zodat je die juicy wilde passie weer kunt ervaren in je intieme liefdesleven?

Leer je eigen lichaam te aanbidden, en volledig van elk aspect van wie je bent te houden, om eerst jouw eigen innerlijke juicy wilde passie voor jezelf te ontwaken. En vanaf die plek het dan mee te nemen in je intieme liefdesleven!!

Dit is voor vrouwen in een relatie, die hun seksuele initimiteit en sensuele passie in zichzelf EN in hun relatie nieuw leven willen inblazen.

START BINNENKORT!

 

 

UNLEASH YOUR WILD MAGIC

VIP SACRED SEXUAL EMPOWERMENT JOURNEY 

Dit programma is voor jou als je Marianne's Coaching Magie ten volle wilt ervaren!

Ontvang een privé 1-op-1 VIP-coachingbehandeling! Begeleiding op maat tijdens je sacred sexual transformation journey.

Werk met veel verschillende zeer transformatieve tools en technieken die specifiek op jou zullen worden afgestemd!

Dit is een sprong in het diepe die je leven op diep niveau transformeert in het echt vrijlaten, integreren en belichamen van jouw innerlijke vrouwelijke wilde natuur. Zodat jij je dagelijkse leven als de MASTER van JOUW leven leeft.

Onbeschaamd VRIJ, ZELFVERZEKERD, opgevuld met PLEASURE, BLIJDSCHAP, en SPEELSHEID 

Book een gratis orientatie sessie

 

" I am deeply committed to empower women to experience deep self love, pleasure and an authentic connection to their sexuality which will allow them to live a free and turned on life."

Marianne van Katwijk

Te zien in:

Ben je klaar om het ‘jezelf kleine houden’ of je voortdurend onzeker te voelen los te laten? Om jezelf van de pijn, woede en verdriet in je lichaam te ontdoen? Wil je je onwaardig blijven voelen, je niet goed genoeg blijven voelen en alsof er iets mis met je is, alsof je gebroken bent?

Ben jij er klaar voor om dat allemaal los te laten? En in een leven vol plezier en genot binnen te stappen? Kom doe mee! Laat je wilde vrouwelijke natuur los! Claim je pleasure! Het is tijd om een ​​turned-on leven te leiden!

 

IT IS TIME TO CHOOSE TO LIVE A TURNED-ON LIFE!!!

SCHRIJF JE NU IN VOOR THE PLEASURE TEMPLE!!

 

 
JA! Ik wil mee doen met Pleasure Temple!

 

 

 

Algemene Voorwaarden
Privacy Beleid
Disclaimers